A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лукавецький ліцей Берегометської селищної ради Вижницького району Чернівецької області

Наша перша весна

Дата: 17.04.2024 00:33
Кількість переглядів: 7

Сільвія ПОПЕСКУ, вчитель біології 

16.04.2024

- А що там, що там за вікном?
- Весна. 
 - НАША ПЕРША СПІЛЬНА ВЕСНА. 
Вона, неначе веселий квітковий танок, вривається у шкільні класи, розносячи свіже повітря та нові надії. Після зимового сну природа оживає, а разом із нею оживають і шкільні коридори, наповнені жвавими гомоном та усмішками.

Кожен день відчувається як маленьке свято, коли вікна відчинені, а сонячні промені ласкаво грають на стінах класу. Весняне світло сповнює серця дітей радістю і енергією, збуджуючи їхню цікавість до нових знань та відкриттів.

У класі весна приносить свіжість та нові початки. Вчителі, натхнені цим чарівним сезоном, створюють цікаві уроки, спонукаючи своїх учнів до творчості та самовираження. Під час перерв діти радісно біжать на подвір'я, де квітучі дерева та квітучі кущі створюють мальовничу картину, яка дарує душевний спокій та відчуття гармонії.

Шкільні подвір'я перетворюються на місця зустрічей та пригод, де діти разом відкривають для себе нові ігри та захоплюючі розваги. 
А у саду, де кожна квіточка ніжно прокидається під першими променями сонця, ми знаходимо місце для відпочинку, сповненого спокою та гармонії.
З кожним днем весни школа стає не лише місцем навчання, але й осередком дитячої радості та веселощів. Весна дарує нам можливість відчути красу природи та дитячу невгамовність, яка наповнює кожен момент життя світлом та радістю.

Мені дуже хочеться  зберегти ці миті у своїй пам'яті, які нам подарували фотографії.

 Для кожного з нас вони стануть, як згадка про те, хто ми були, і про те, ким ми стали.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень