A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лукавецький ліцей Берегометської селищної ради Вижницького району Чернівецької області

Беремо участь у GoCamp Clubs

Дата: 30.03.2023 16:51
Кількість переглядів: 52

Учні Лукавенького ліцею беруть участь у Першій Хвилі програми

GoGlobal Clubs.

         Go Global - громадська, освітньо-волонтерська організація. Вона з 2016 року успішно впроваджує програми розвитку та вдосконалення знань, вмінь та навичок англійської мови українських школярів з залученням волонтерів із усього світу. Незважаючи на надскладну ситуацію в нашій країні , цей рік не став виключенням. У період з 20.03.2023 по 30.04.2023  розпочали роботу GoCamp Clubs з іноземними волонтерами для українських школярів.

 Go Global  Clubs -  регулярні клубні онлайн  зустрічі учнів та вчителів іноземних мов з волонтерами , інтерактивними онлайн заняттями , різноманітними активностями та міжкультурним обміном на різноманітні , цікаві та актуальні теми. Розмовний клуб- це унікальна можливість зануриться  в іншомовне середовище та попрактикуватись з англійської мови у дружній атмосфері.

Учні 7- 11 класів  нашого ліцею,  школярі Петропавлівського ліцею Дніпропетровської області, Лисянського  ліцею №1 Черкаської області  вже два тижні спілкуються у Go Global  Clubs  з волонтером Peter Dentschuk.

Супровід зустрічей наших школярів здійснюють вчителі англійської мови Тетяна АНДРІЙЧУК та Марина НАЗАРЕНКО.

Задоволені і вчителі, і учні!  Мотивація позитиву: «це не урок, це для розваг, веселощів. It's not the lesson, it's for fun» мотивує і на успішний урок з англійської за розкладом тижневих занять.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень