A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лукавецький ліцей Берегометської селищної ради Вижницького району Чернівецької області

Світ фізики пізнають семикласники

Дата: 15.03.2024 20:26
Кількість переглядів: 18

        

Світ фізики неосяжний. Всюди в природі і навіть всередині кожного з нас проходять фізичні процеси. А Фізика і Природа — це слова-близнята. Недарма назва науки «фізика» походить від грецького слова «фюзис», що в перекладі означає «природа».

Світ фізики пізнають у цьому навчальному році семикласники (вчитель Петро ОЛЕКСЮК). Для них вперше фізика розкриває свої таємниці, свої закони, допомагає краще і повніше розуміти природу.

З нетерпінням очікували проведення предметного тижня. Позакласні заходи з фізики завжди цікаві, корисні, допомагають зрозуміти, що шкільна фізика зовсім не нудна, адже фізика - це не тільки наукові книги і складні прилади, не тільки величезні лабораторії. Це ще й практичні навички в різних ремеслах, веселі фокуси, показані друзям, смішні історії та потішні іграшки-саморобки. Особливо імпонує учням 7-11 класів  проведення брейн – рингу. Семикласники ( Марчук Анастасія, Труфин Маргаріта, Ткачук Ірина, Боднарашек Анна, Бубрек Олександр - учні 7-А класу) – наймолодші серед учасників. Отож хвилювалися. Зате як раділи: здобули ІІ місце! ВІТАЄМО! Вагома перемога, гарний стимул на шляху пізнання фізики, її явищ, нових цікавих фактів, відкриттів та досягнень у фізиці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень