A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лукавецький ліцей Берегометської селищної ради Вижницького району Чернівецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Краса довкола нас. Підсніжник.

Вчителька біології Сільвія Вікторівна Попеску вміє бачити красу довкілля у щонайменших її проявах. Та й іншим допомагає "роздивитися" довкола, милуватися і радіти дарункам Творця, природи, прагнути берегти те, що маємо. Сільвія Вікторівна  радує нас чудовими світлинами. Нині у фотооб'єктиві - ПІДСНІЖНИК!

07:45 16.03.2023

Всеукраїнський урок "Обери професію своєї мрії"

Всеукраїнський урок з профорієнтації ( щорічний захід, який реалізується в межах Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії») став корисним і для учнів 7-11 класів Лукавецького ліцею. Сьогодні учні мали нагоду послухати провідних українських роботодавців і кар'єрних радників. Урок - пізнавальна сходинка до обрання професії своєї мрії.

18:03 15.03.2023

Тарас Шевченко у дитячих малюнках

У ліцеї вшанували пам'ять Великого Кобзаря юні художники. Виставку "Тарас Шевченко у дитячих малюнках" презентувала вчитель образотворчого мистецтва Валентина Іванівна Колісник.

16:00 11.03.2023

"Живе під сонцем любові Шевченкова весна"

"Живе під сонцем любові Шевченкова весна" Усний журнал, проведений у шкільній бібліотеці (Ткачук Н.О.),  - щире вшанування генія українського народу, Великого Кобзаря, ще одна чудова нагода душевного доторку до його безсмертного Слова, такого потрібного, актуального для нашого сьогодення. Читаємо Шевченка...  Зі Словом Шевченка ще більше цінуємо все своє - українське. Зі Словом Шевченка сподіваємося, що прийде мир у любий серцю "садок вишневий коло хати"... Зі Словом Шевченка боремося і віримо - поборемо!

20:39 10.03.2023

Вшанували пам'ять Великого Кобзаря учні 11-А класу

"Кобзарів «Байрактаp» або "Буде тобі, враже, як Шевченко скаже!" Патріотичний віршований флешмоб до Дня вшанування Тараса Григоровича Шевченка підготували учні 11-А класу" (класний керівник  Ольга Іванівна Олексюк).

22:46 09.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень