A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лукавецький ліцей Берегометської селищної ради Вижницького району Чернівецької області

Новини

Дата: від до Скинути

"Дієва громада" - дієвий ліцей!

Маємо позитивний досвід співпраці: "Дієва громада" - дієвий ліцей! Ось і зараз директор Лукавецького ліцею Шитрюк К.Г., педагоги Петро Олексюк , Людмила Візер, Віталій Романюк  та учні беруть участь у заключному етапі благодійного проєкту. 

16:01 20.05.2024

Дрон для ЗСУ

Війна торкнулась кожного українця.  У кабінеті директора Лукавецького ліцею Катерини ШИТРЮК - дрон ( щойно надійшло замовлення). Готуємо безпілотник, закуплений на зібрані вчителями, учнями, батьками кошти, для передачі ЗСУ. Незабаром передамо військовикам на передову.

15:58 20.05.2024

Подяка від ЗСУ

Лукавецький ліцей ( учні, вчителі, батьки) постійно комунікує з військовиками, робить свій маленький внесок до наближення перемоги над ворогом. Допомога ЗСУ, вдячність наша ЗСУ - це те, що само собою розуміється, це робимо щиро, з любов'ю , від усього серця. А те, що наші Воїни, знаходячись на передовій, дякують нам, - це вражає!  Це велика честь - отримати подяку від Захисників. Зворушлива зустріч сьогодні в учительській...  Разом обов’язково переможемо! Адже ми нація незламних, нескорених, сильних і небайдужих. Слава Україні! Героям Слава!💙💛

10:47 17.05.2024

Відбулися змагання з пляжного волейболу

На базі Берегометського ліцею відбулися змагання з пляжного волейболу. Команда дівчат нашого ліцею виборола друге місце, команда юнаків - третє. Вітаємо команду! Вітаємо тренера - вчителя фізичної культури Василя РОМАНЧУКА! Успіхів!

00:47 17.05.2024

Вело - Вишиванка

 Ще одна вишивана локація 16 травня в Лукавецькому ліцеї - велопробіг. Здійснювався в рамках проєкту "Велосипедний травень". Ініціатором участі учнів та вчителів у цьому проєкті став вчитель фізики Петро ОЛЕКСЮК, він же - веломентор, координатор, мотиватор, організатор і натхненник. Учні, вчителі, працівники, адміністрація ліцею у повному складі, директор будинку культури Валентина Шевчук здійснили вишиваний велопробіг вулицями села. Дякуємо за співпрацю та супровід працівникам поліції, зокрема, і старшому інспектору ювенальної превенції сектору превенції Вижницького РВП капітану поліції Зельській Ю.П.

18:46 16.05.2024

День вишиванки

День вишиванки - 2024  у Лукавецькому ліцеї позначений багатьма цікавими моментами, заходами у різних локаціях. Серед них і руханка, велелюдна, весела, смішна, " безрепетиційна", але - мотиваційна! Відеопогляд на себе спонукає до активних дій: руханка потрібна щодня!

15:13 16.05.2024

Заняття з елементами тренінгу провів веломентор Петро ОЛЕКСЮК

Напередодні Дня вишиванки та велопробігу у вишиванках, в рамках проєкту "Велосипедом до школи"  та челенджу "Велосипедний травень", учитель фізики (веломентор) Петро ОЛЕКСЮК  провів  для учнів Лукавецького ліцею заняття з елементами тренінгу "Правила дорожнього руху для велосипедистів". Розглянуто такі питання: • Переваги велосипедиста. • Види велосипедів. • Базові ПДР: видимість та безпечний велосипед. • Базові ПДР: дорожні знаки та дорожній рух. • Попереджувальні сигнали та правила перевезення пасажирів. • Памʼятка під час руху на велосипеді. Діти були включені в процес тренінгу, дискутували над тестами, багато дізналися нового. Крім цього, кожен учень отримав брошуру з правилами дорожнього руху для велосипедистів від проєкту "Велосипедом до школи". @ U-Cycle #велосипедомдошколи #велосипеднийтравень

00:01 16.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень