A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лукавецький ліцей Берегометської селищної ради Вижницького району Чернівецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Питання реформування шкільного харчування обговорювали на форумі у Вижниці

У Вижниці відбувся форум «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи» з питань реалізації Стратегії реформи шкільного харчування на період до 2027 року. Головна мета – об'єднання зусиль  органів центральної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та органів освіти для успішної реалізації ІІ етапу Реформи шкільного харчуванням. Участь у заході взяли Оксана Гринюк – заступниця директора Департаменту освіти і науки ЧОВА, Світлана Прінько – директор КУ «Навчально-методичний центр якості освіти та координації діяльності навчальних закладів області», Сергій Чеботар – голова Вижницької РВА, голови територіальних громад, керівники органів управління у галузі освіти та закладів освіти Вижницького району. Під час форуму спікери окреслили та обговорили всі важливі аспекти впровадження реформи. Лукавецький ліцей Берегометської селищної ради на форумі представляли заступник директора з навчально-виховної роботи Назаренко К.Д., приватні підприємці, які здійснюють харчування в ліцеї Семеген З.І. та Семеген І.В. Реалізація стратегії шкільного харчування є одним із найважливіших кроків у процесі зміни та переформатування системи організації харчування в закладах освіти й забезпечення дітей якісною та поживною їжею.

21:36 01.03.2024

І знову - спортивна перемога!

І знову - спортивна перемога! ІІІ місце здобула команда дівчат Лукавецького ліцею на територіальному етапі змагань з волейболу серед учнів закладів освіти Берегометської селищної ради ( Буковинські шкільні ліги " Пліч-о-пліч"). Вітаємо команду та вчителя фізичної культури Антоніну Миколаївну ПОЗДНЯКОВУ! Успіхів!

22:27 29.02.2024

Подарунок від " Контінентал Фармерз Груп "

Сьогодні у Лукавецькому ліцеї побувала заступник директора зі зв'язків з громадськістю компанії "Контінентал Фармерз Груп" Вікторія СТРІЛЬЧУК з приємною місією: учням подарували м'ячі! Невимовно зраділи і учні, і вчителі фізичної культури. Спорт у нас на чільному місці, маємо чимало спортивних перемог. То ж подарунок мотивує до наступних спортивних активностей і перемог. ДЯКУЄМО "Контінентал Фармерз Груп" за підтримку в розвитку спорту.

17:18 28.02.2024

24 лютого 2022 року...

Два роки з дня повномасштабного вторгнення рф в Україну. Два роки героїчного захисту України. ЦІНА ЗАХИСТУ - втрачене ЖИТТЯ... Загинули за оборону України і наші випускники, наші односельчани... Горять поминальні свічі...У своїх молитвах обіймаємо кожного Захисника...

13:46 24.02.2024

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо команду юнаків Лукавецького ліцею - І місце з волейболу ( змагання в рамках територіальної Гімназіади та Буковинських спортивних шкільних ліг " Пліч-о-пліч"серед  учнів закладів освіти Берегометської селищної ради у 2023/2024 н. р.)! Вітаємо вчителя фізичної культури Василя Ілліча РОМАНЧУКА! Хай кожного з вас ( у спорті, навчанні, роботі - у ЖИТТІ!) завжди супроводжує УСПІХ!

20:20 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень